Vetstore

Tuotteet lemmikkisi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olemme luotettava, eläinlääkärin pitämä verkkokauppa. Lisää luotettavaa tietoa eläinten hoidosta saat ammattilaisten kertomana palvelustamme eläinlääkäri.fi

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 01.05.2018. Viimeisin muutos 24.05.2018

1. Rekisterinpitäjä

Vet24Store Oy
Linnankatu 61
20100 Turku
Y-tunnus 2693683-5
www.vetstore.fi
info@vetstore.fi
 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tietosuojavastaava
Karri Niemelä
etunimi.sukunimi@beans.fi
+358 40 8330110

3. Rekisterin nimi

Vet24store Oy:n asiakasrekisteri.
 

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Rekisteriä voidaan käyttää markkinointiin muttei kuitenkaan sähköiseen markkinointiin ilman vastaanottajan lupaa.
 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:
- Henkilön nimi
- Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite)
- Rekisteröitymispäivämäärä
- Tiedot käsitellyistä tilauksista
- Tilausten (posti, matkahuolto) seurantatiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin pakolliset tiedot saadaan rekisteriröintilomakkeesta tilausten yhteydessä. Antamasi tiedot kerätään myös mikäli olet yhteydessä sähköpostitse tai chat-ikkunan kautta asiakaspalveluumme.

Asiakas voi milloin tahansa muuttaa ja täydentää tietoja omalla asiakassivulla. 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Vet24store Oy:n ulkopuolelle.

Asiakkaan antamia tietoja annetaan maksamiseen ja logistiikkaan kuuluville yhteistyökumppaneille niiltä osin kuin tietoja tarvitaan tilauksen maksamiseen ja toimittamiseen.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.
Palvelutarjoajiamme tietosuojakäytäntöihin voit tutustua oheisten linkkien kautta.

Checkout Finland: https://checkout.fi/wp-content...
Klarna: https://cdn.klarna.com/1.0/sha...
Paypal: https://www.paypal.com/us/weba...
Smartship: https://www.posti.fi/liitteet-...
Matkahuolto: https://www.matkahuolto.fi/hyva-tietaa/rekisteriselosteet/pakettipalvelujen-lahetystiedot
Helpscout: https://www.helpscout.net/company/legal/privacy
Olark: https://www.olark.com/privacy-policy

Palveluntarjoajista PayPal toimii myös EU:n ja ETA:n ulkopuolella.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattuja sekä verkon osalta kuin fyysisesti. Tietoihin pääsevät vain avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.
Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.


Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).